U bent hier: Home / Wie doet wat / Gewestelijke uitstalramen / Homegrade

Homegrade

 

Facilitator stedenbouw

Homegrade is het referentiecentrum voor huisvesting in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het richt zich tot alle gezinnen, huurders en eigenaars die de kwaliteit van hun woning wensen te verbeteren. Het is onafhankelijk en ontstond in februari 2017 uit de fusie van het Energiehuis en de Stadswinkel.

Homegrade biedt elk gezin een persoonlijke en aangepaste aanpak. De begeleiding is multidisciplinair en globaal. Het doel van Homegrade is de Brusselaars te helpen bij alle kwesties inzake huisvesting (praktische, technische, administratieve, financiële enz.). Het centrum stimuleert de positieve en concrete keuzes met het oog op een duurzame ontwikkeling. Het spoort aan tot wijziging van gedrag, gewoontes en vooroordelen ten aanzien van het woonmilieu. Zo draagt het bij tot de verbetering van de levenskwaliteit van de Brusselaars.

Homegrade ondersteunt de gezinnen, rekening houdend met hun vragen en hun behoeften. Het oefent geen commerciële activiteit uit en al zijn diensten zijn volledig gratis.

Zijn team bestaat uit deskundigen op bijna alle gebieden van huisvesting en gebouwen: akoestiek, energie, erfgoed, renovatie en stedenbouw.

De adviseurs van Homegrade beantwoorden alle vragen snel en nauwkeurig per e-mail, per telefoon of in het infocentrum.

In heel wat dossiers wordt ook een dienst huisbezoeken aangeboden om aangepast advies over energiebesparingen te geven.

 

Neem contact op met ons!

→ telefonisch op 02 219 40 60 of op 18 10 van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur,
→ via formulier: 
https://homegrade.brussels/nl/contact/
→ Loket: Queteletplein 7 – 1210 Brussel (openingsuren beschikbaar op de website van Homegrade)
→ raadpleeg onze website: https://homegrade.brussels/

 

 

 

Document acties