U bent hier: Home / Wie doet wat / Gewestelijke uitstalramen / Homegrade

Homegrade

 

 

 

Dienstverlener stedenbouw voor kleine projecten

Homegrade is het referentiecentrum voor huisvesting in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het richt zich tot alle gezinnen, huurders en eigenaars die de kwaliteit van hun woning wensen te verbeteren. Het is onafhankelijk en ontstond in februari 2017 uit de fusie van het Energiehuis en de Stadswinkel.

Homegrade biedt elk gezin een persoonlijke en aangepaste aanpak. De begeleiding is multidisciplinair en globaal. Zijn doel is de Brusselaars te helpen bij alle kwesties (praktische, technische, administratieve, financiële, enz.) inzake huisvesting. Het stimuleert de positieve en concrete keuzes met het oog op een duurzame ontwikkeling. Het spoort aan tot wijziging van gedrag, gewoontes en vooroordelen ten aanzien van het woonmilieu. Zo draagt het bij tot de verbetering van de levenskwaliteit van de Brusselaars.

Homegrade ondersteunt de gezinnen, rekening houdend met hun vragen en hun behoeften. Het oefent geen commerciële activiteit uit en al zijn diensten zijn volledig gratis.

Zijn team bestaat uit deskundigen op bijna alle gebieden van de huisvesting en de gebouwen: akoestiek, energie, erfgoed, renovatie en stedenbouw.

Het adviseursteam van Homegrade beantwoordt alle vragen snel en nauwkeurig per e-mail, per telefoon of in het infocentrum.

In vele dossiers wordt ook een dienst huisbezoeken aangeboden om advies over energiebesparingen te geven.

 

Contacteer ons!
→    per telefoon op 02 219 40 60 of op 1810 van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 16u,
→    per e-mail op info@homegrade.brussels of
→    in het informatiecentrum van de Sint-Gorikshallen van dinsdag tot vrijdag, van 10u tot 17u
        en zaterdag van 14u tot 17u (behalve schoolvakanties).

Document acties