U bent hier: Home / Nieuws / Bericht van vastgoedprospectie voor een gebouw om er het semidynamische archief en een erfgoeddepot voor Urban.brussels in onder te brengen.

Bericht van vastgoedprospectie voor een gebouw om er het semidynamische archief en een erfgoeddepot voor Urban.brussels in onder te brengen.

28-07-2020 - De Gewestelijk Overheidsdienst Brussel Stedenbouw en Erfgoed (Urban.brussels) wil een in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gelegen vastgoed met een vloeroppervlakte van 4.600 m2 huren.

Daartoe heeft het een vastgoedprospectie gelanceerd die gericht is op de vastgoedmarkt en waarvan de voorwaarden worden gepubliceerd op de website www.urban.brussels.

De voorstellen moeten ten laatste op vrijdag 7 augustus 2020 om 17.00 uur via e-mail verzonden worden (in Word-formaat en ondertekende PDF-versie) naar mevrouw Bety WAKNINE, directrice-generaal, naar het volgende adres: building@urban.brussels.

Particulieren, professionelen, overheden en organisaties die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze procedure en die nadere informatie wensen, worden verzocht contact op te nemen met Frédéric DAUW (fdauw@urban.brussels, 02 432 83 96) van de directie Facilities.

Document acties

gearchiveerd onder: