U bent hier: Home / Nieuws / Een draaiboek voor de openbare ruimte in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Een draaiboek voor de openbare ruimte in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

09-07-2024 - Urban stelt met veel plezier het Draaiboek Publieke Ruimte voor. Het werd ontworpen in samenwerking met een tijdelijke vereniging samengesteld uit ORG Urbanism & Architecture en Bureau Bas Smets, alsook met alle betrokken actoren. Ontdek het evolutieve document, waarin verschillende gidsen, normen, plannen en hulpmiddelen werden opgenomen die de gewestelijke doelstellingen voor de inrichting van de openbare ruimte definiëren.

Dit praktische instrument wil concrete hulp bieden bij het ontwerp van de generieke openbare ruimte. Het geeft projectdragers tips, zodat zij bij het ontwerpen aan de slag gaan met een flinke dosis ambitie ten aanzien van alle uitdagingen waarmee de publieke ruimte in Brussel te maken krijgt.

Als belangrijke speler in de stedelijke ontwikkeling zet Urban zich ten volle in om projecten te ondersteunen die bijdragen aan de kwaliteit van het Brussels gewest. Het Draaiboek is het resultaat van een collectieve inspanning en staat voor het streven naar een duurzame inrichting van de openbare ruimte, waarbij wordt ingespeeld op de hedendaagse uitdagingen.

Ontdek het Draaiboek

Document acties

gearchiveerd onder: